Pelielokuva

Haluatko olla mukana toteuttamassa suomalaista ja multifandomteemaista cosplayelokuvaa? Studio Korppikela tuotti viidennen toimintavuotensa sekä Helsingissä järjestettävän 75. Worldconin kunniaksi läpi Suomen vuonna 2017 esitetyn Fandomelokuvan ja myöhemmin Fandom Squad –elokuvan. Suuren kysynnän johdosta elokuvasarja jatkuu!

Kyseessä on itsenäinen teos täysin uudella tarinalla ja hahmokaartilla. Elokuvan teemana ovat pelit. Kuvaukset toteutetaan pääasiallisesti Oulussa vuodenvaihteessa 2019-20, mutta etsimme elokuva- ja cosplayharrastajia ympäri Suomea tuotannon kaikkiin vaiheisiin, moninaisiin eri tehtäviin etänä sekä paikan päällä! Haku on avoinna 31.10.2019 asti. Käsikirjoittajaksi hakevilta pyydetään erillinen kirjoitusnäyte, jonka ohjeet he saavat hakiessaan, näytteilijöiksi hakevilta pyydetään kasvokuva.