Yhteistyössä

Fandom Squad (2018) etsii paraikaa yhteistyökumppaneita! Elokuva tarjoaa paraatipaikan näkyvyyttä lukuisten fandom- ja popkulttuurihenkisten tapahtumien ohjelmistossa sekä kirjaimellisesti lukemattomille mahdollisille elokuvien faneille maksuttoman verkkojulkaisun myötä. Ota yhteyttä meihin osoitteeseen studiokorppikela@hotmail.com.

 

thumbnail_banner18-8-16etsy

Fandomelokuvan (2017) pääyhteistyökumppanina toimii Bard & Jester. Elokuvan tuottaa Studio Korppikela. Yhteistyössä elokuvan kanssa ovat myös Warrior Coffee sekä Peuhun Kartano. Elokuvalle on myönnetty Oulun Nuorten Edustajiston NERO-toimintaraha.

Tiimimme haluaa kiittää erityisesti myös seuraavia tahoja:

Hevimesta, Nelosgrilli, Raatin Uimahalli, Tähtitornin Kahvila, Oulun Elokuvakeskus sekä Luova Laboratorio.

Mainokset