Yhteistyössä

Pelielokuva (2020) etsii yhteistyökumppaneita! Kysy lisää osoitteessa studikorppikela@hotmail.com

Fandom Squad (2018) toteutettiin yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa:

Meiän logo png

pb-mz-logo

Luuppi_logo_EN_WEB_OFFICE

EXITmusta

 

Dress to Kill

 Erityiskiitokset vielä SNOOKER TIME, STICKY WINGERS OULU, POHJOISEN VALOKUVAKESKUKSEN GALLERIA, KULTTUURITALO VALVE, NORDERNS HUS, OULUN YLIOPISTON KASVITIETEELLINEN PUUTARHA, PANTHER’S TEAR FORGE, HIUKKAVAARAN AIRSOFT, OULUN LASKUVARJOSEURA, VIIKINKIRAVINTOLA HARALD, RAVINTOLA HILIKKU, FAB LAB, JONI’S BARBER SHOP.

 

Fandomelokuvan (2017) pääyhteistyökumppanina toimii Bard & Jester. Elokuvan tuottaa Studio Korppikela. Yhteistyössä elokuvan kanssa ovat myös Warrior Coffee sekä Peuhun Kartano. Elokuvalle on myönnetty Oulun Nuorten Edustajiston NERO-toimintaraha.

thumbnail_banner18-8-16etsyFandomelokuvan (2017) tiimi haluaa kiittää erityisesti myös seuraavia tahoja:

Hevimesta, Nelosgrilli, Raatin Uimahalli, Tähtitornin Kahvila, Oulun Elokuvakeskus sekä Luova Laboratorio.