Tarina

Studio Korppikela on vuodesta 2011 asti julkaissut verkkosisältöä lyhytelokuvista nettisarjoihin ja vuonna 2017 kiersimme ympäri Suomen esittämässä ensimmäistä pitkää elokuvaamme, Fandomelokuvaa (2017), eri fanitapahtumissa.

Fandomelokuvassa tunnetuimpien fandomien hahmot yhdistävät voimansa taistellakseen maailmaansa uhkaavaa vihollista vastaan – tai ainakin yrittävät.

Elokuva on homage supersuositulle The Avengers (2012) -elokuvalle, jossa Marvel toi valkokankaalle mullistavalla tavalla yhteen supersankariuniversuminsa lukuisia merkittäviä hahmoja. Fandomelokuvassa esiintyy hahmoja muun muassa Supernaturalista, Sherlockista, Harry Potterista, Doctor Whosta sekä lukuisista muista suosituista fandomeista.

Elokuva on katsottavissa netissä kaiken muun tuotantomme tapaan. Kiertueen alusta alkaen meiltä on kysytty jatkoa – ja nyt se on toteutumassa!

Fandom Squad (2018) on multifandomfanielokuva, jonka keskiössä ovat suosituimpien tämän hetken fandomien pahikset. Mukana ovat muun muassa Dart Vader, Sauron, Loki, Crowley, Pahatar, Terminaattori sekä Bellatrix Lestrange! Kyseessä on itsenäinen teos Fandomelokuvan tekijöiltä.

Elokuva perustuu löyhästi Suicide Squad (2016) -elokuvaan. Teos julkaistaan verkkoon syksyllä 2018 ja sitä tullaan esittämään valituissa fanitapahtumissa.

 

 

 

Mainokset